ŽESTOKO! Ovako su Igoru Duljaju zapušena usta!
Igor Duljaj, Foto: Starsport

tačka

ŽESTOKO! Ovako su Igoru Duljaju zapušena usta!

Šta će reći Grobari?

Objavljeno: 11:47h

Fudbalski klub Partizan suočava se sa još jednom, četvrtom u nizu sezonom bez trofeja!

Trener crno-belihIgor Duljaj seo je na klupu Partizana u martu prošle godine... Završio je kao četvrti na tabeli prošle sezone, a ove je na korak da ostane bez trofeja, dok je u Evropi eliminisan još letos.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

Često Duljaj u javnost izlazi sa emotivnim i teškim pričama sa kojima se suočava kao šesf struke crno-belih. Na sve to komentar je imao i legenda Partizana, Goran Stevanović:

- Vezan sam za Duljaja jer sam ga trenirao u reprezentaciji u Nemačkoj i uticao sam da bude tu. Partizan dosta oscilira kod njega, to je možda odraz svega što se dešava okolo, ali previše se priča o tome. Ja to ne volim. Previše se priča o problemima, a svako ima probleme, te plata, te ovo... Mi smo igrali bez uprave! Previše se naglašava to, ne kažem da je loše, ali kao da se traži alibi. Nema potrebe za tim. Teren je najbitniji. Neću da komentarišem suđenje, samo zeleni pravogaonik - poslao je savet "Plavi" svom mlađem kolegi uoči polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde za "TV Arena sport".

Goran Stevanović
Goran Stevanovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Stevanović je između ostalog legenda Partizana! Odigrao je 151 meč za crno-bele od 1983. do 1991. godine. Bio je i trener Partizana u sezoni 2009/2010, a vodio je i selekciju Gane.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.